FMFREE Форуми

FMFREE Форуми -> Новини/Съобщения Иди на страница Предишна  1, 2  

ЕКИП МОДЕРАТОРИ

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 2
Предишната тема :: Следващата тема  
  Автор Съобщение
flash1
Супер активен

Супер активен

27 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 16:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

извинявам се за 2ня пост можете да го сметнете спам или да ми изтриете поста но искам да питам.Как така човек с 170 мнения регистиран съвсем наскоро,става модератор????????А на всички останали потребители дето са редовни от много време още не им е даден отговор по въпроса ???Незнам дали е честно спрямо другите потребители ваши си хора да стават модове,но ако мислите,че така е редно,значи е така,това си е вашя форум,и като гледам ако несе стегнете скоро никои няма да пише тука :Х

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitko29
BHOP PRO

Местожителство: 100000 FM

15 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 16:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

flash1 написа:
извинявам се за 2ня пост можете да го сметнете спам или да ми изтриете поста но искам да питам.Как така човек с 170 мнения регистиран съвсем наскоро,става модератор????????А на всички останали потребители дето са редовни от много време още не им е даден отговор по въпроса ???Незнам дали е честно спрямо другите потребители ваши си хора да стават модове,но ако мислите,че така е редно,значи е така,това си е вашя форум,и като гледам ако несе стегнете скоро никои няма да пише тука :Х

Съгласен съм с това . Доста е нечестно спрямо останалите потребители Гузно.. . Но се пак вие си решавате това си е изцяло мое мнение Усмивка

Chuck Bartowski
Gavin DeGraw Fan

4434 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 16:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

flash1 написа:

PsYcHo_SaM, не е на никой от хората, направен е модератор, защото е направил впечатление на cobrata. Ако питате какво впечатление, то тогава трябва да питате cobrata. Имайте търпение, скоро ще разберете, кой какъв и къде ще бъде. Лично аз отново кандидатствай, чакам доста време, но все още няма отговор. Искам само да кажа, че като давате зор, не правите нищо повече от това да спамите.

cobrata
Глобален модератор

<b><font color=red>Глобален модератор</font color=red></b>

12963 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 17:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте ......
Първо се извинявам за забавянето с новите модератори , но съм малко на почивка даже сега пиша от лаптоп , и не можем да се случим с Иво на линия за да се разберем ...
2. Не е ваша работа да казвате кой да е и кой да не е мод .
3. PsYcHo_SaM е мод защото ми прави впечетление че е доста възпитано и културно момче + това няма нито 1 картон което явно показва че знае правилата а това много накланя везните в негова полза . А това че раздел Лафче беше 25 страници а благодарение на него сега е 1 показва че си върши работата .
flash1 - 5 жълти картон
mitko29 - 10 жълти картон + 2 червени ....
Какво повече да си говорим ...
Да се надяваме че до ден два ще обявя и другите нови Усмивка

Ааа и да всеки мод който го добавя или ми е много голям приятел или роднина или ми плаща с пари за да го направя .
Поредните глупости който ви ражда главата.
И моля без повече спам в темата ...

flash1
Супер активен

Супер активен

27 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 18:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cobrata написа:
Здравейте ......
Първо се извинявам за забавянето с новите модератори , но съм малко на почивка и не можем да се случим с Иво на линия за да се разберем ...
2. Не е ваша работа да казвате кой да е и кой да не е мод .
3. PsYcHo_SaM е мод защото ми прави впечетление че е доста възпитано и културно момче + това няма нито 1 картон което явно показва че знае правилата а това много накланя везните в негова полза . А това че раздел Лафче беше 25 страници а благодарение на него сега е 1 показва че си върши работата .
flash1 - 5 жълти картон
mitko29 - 10 жълти картон + 2 червени ....
Какво повече да си говорим ...
Да се надяваме че до ден два ще обявя и другите нови Усмивка

Ааа и да всеки мод който го добавя или ми е много голям приятел или роднина или ми плаща с пари за да го направя .
Поредните глупости който ви ражда главата.
И моля без повече спам в темата ...

Да имаме картони защото сме от доста време в форума...А според тебе тои от 20 дена как да има картони???Знаел павилата и ние ги знаеме,но кати си изпуснеш нервите е така Гузно..,и когато и аз влезнах в форума и аз нямах картони пишех културно и тн но защо мене неме направи мод??Нз какъв ти е приятел,брачед, но като гови диш му прати мн поздрави точки.. точки.. точки.. точки..

cobrata
Глобален модератор

12963 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 18:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така ли той може да е от 15 ден но има 170 мнения а ти си 270 което съвсем не е кой знае колко повече за да имаш 5 картон повече . А ми какво да говорим когато направиш 2000 - 3000 мнения на всеки 300 по 5 пъти като се изпуснеш нервите и 5 картон . Това са доста немислиш ли .
Друго зимаме мен за пример аз нямам нито 1 картон и имам 4600 мнения . Сега ще кажиш ти си мод нали ... Аз съм мод от както форум е на Ивайло и даже месец два след това преди това несъм бил . А през другото време нямам и 1 картон .... Е тогава какво повече да говорим за теб и него , щом ти от първите 270 мнения имаш пет картон как да ти имам доверие че за напред ще спазваш правилата . И не е казано че като е мод и край спазва не спазва няма да получава картони . Ако направи няколко издънки и го махаме както е било и с другите модератори .
И казах без повече спам .

KaratistBG
< ?php kid?>

1406 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 19:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А какво става с мен?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
flash1
Супер активен

Супер активен

27 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 21:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cobrata написа:
Така ли той може да е от 15 ден но има 170 мнения а ти си 270 което съвсем не е кой знае колко повече за да имаш 5 картон повече . А ми какво да говорим когато направиш 2000 - 3000 мнения на всеки 300 по 5 пъти като се изпуснеш нервите и 5 картон . Това са доста немислиш ли .
Друго зимаме мен за пример аз нямам нито 1 картон и имам 4600 мнения . Сега ще кажиш ти си мод нали ... Аз съм мод от както форум е на Ивайло и даже месец два след това преди това несъм бил . А през другото време нямам и 1 картон .... Е тогава какво повече да говорим за теб и него , щом ти от първите 270 мнения имаш пет картон как да ти имам доверие че за напред ще спазваш правилата . И не е казано че като е мод и край спазва не спазва няма да получава картони . Ако направи няколко издънки и го махаме както е било и с другите модератори .
И казах без повече спам .

Ами 15 дни 170 това си е напрао спамерска работа,а относно тебе кой знае колко си се мазнил на алигатрора да те направи мод.A относно мненята трябва ли всеки ден да се скъсвам да спамя за да правя много мнения?Разбирасе,че няма да имаш картон ти си 1 от главните тука кой смее да ти даде картон?И спред тебе нормално ли е той дава молба и ХоП веднага е удобрен,а после него познавал, нямал нищо общо с него и тн Биене с камшик Чакам.. Идиот Идиот Идиот Идиот

Chuck Bartowski
Gavin DeGraw Fan

4434 FM

МнениеПуснато на: Sun Aug 01, 2010 22:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

flash1, още едно мнение извън темата и ще получиш солидно наказание!

mitko29
BHOP PRO

Местожителство: 100000 FM

15 FM

МнениеПуснато на: Mon Aug 02, 2010 17:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само немога да разбера защо ме обсъждате просто изказвам мнение , имам 1200мнения и имам 10 картона , според мен е нормално да имам толкова картони се пак сам от мнгоо дълго време в този форум.А отностно психо сам нямам АБСОЛУТНО никакаф проблем нито нищо,просто подчертавам че е регистриран преди 20 дена и веднага става модератор.По тази логика всеки НОВАК може да стане мод така ли да го разбираме ? И отново казвам че нямам никакъв проблем с потребителя психо сам да му е честита титлата и да си върши работата като хората Усмивка

METALLICA
METALLICA FAN

METALLICA FAN

Местожителство: У Плодив 100000FM

3526 FM

МнениеПуснато на: Wed Aug 04, 2010 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Години ? 16
Защо да ви изберем? Просто искам да помогна на форума.
Защо си мислите че ще бъдете избран? Не мисля че ще ме изберете .
Умения във форуми имате ли? Да много
В кой раздел искате да бъдете модератор ? Пазар

JorkiO
V.I.P

V.I.P

Местожителство: София,Дружба 1

4231 FM

МнениеПуснато на: Wed Aug 04, 2010 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Години ? 14
Защо да ви изберем? Eми за да бъда полезен на форума
Защо си мислите че ще бъдете избран? Не мисля че ще съм избран но..Ще дам всичко от себе си ако ме изберете
Умения във форуми имате ли? Еми според мен имам .. а,разбирам малко и от phpbb2,3
В кой раздел искате да бъдете модератор ? Пазар
Поздрави!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cobrata
Глобален модератор

12963 FM

МнениеПуснато на: Wed Aug 04, 2010 14:10 pm    Заглавие: Този коментари има 1 репутация(и) Отговорете с цитат

1. ''Паэар '' - Kn0xViLl3
2. ''Компютри и интернет'' - METALLICA
3. ''Общество'' - miteto , JorkiO
4.''Друго'' - PsYcHo_SaM

Това са новите за сега . Тъй като много от вас бяха се кандидатирали в пазар . Ги по разместихме малко по разделите ако някой не е доволен да каже и го махаме .

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 2 от 2

FMFREE Форуми -> Новини/Съобщения Иди на страница Предишна  1, 2  

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети