FMFREE Форуми

FMFREE Форуми -> Новини/Съобщения   

Кандидатствай в SEO - TEAM

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Предишната тема :: Следващата тема  
  Автор Съобщение
cobrata
Глобален модератор

<b><font color=red>Глобален модератор</font color=red></b>

12963 FM

МнениеПуснато на: Wed Jul 21, 2010 17:57 pm    Заглавие: Кандидатствай в SEO - TEAM Отговорете с цитат

Търсим от 3 до 4 сериозни човека за сео тйим, който мисли че ще се справи да се записва. Усмивка

Въпроси!
1. На колко сте години?
2. Колко време ще отделяте на отбора?
3. В колко средно директории и други сайтове можете да добавяте за месец?
4. Защо трябва да Ви вземем?

*И моля само сериозни хора, който ще си вършат работата, а не само за ранг и имунитет от картони . Усмивка

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
v-milchev
Deutschland®

<b><font color=black>Deu<font/><font color=red>tsch</font><font color=orange>land</font>®</b>

958 FM

МнениеПуснато на: Thu Jul 22, 2010 7:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте! Добре дошъл
Казвам се Васил и съм 15 годишен.
По принцип всеки ден влизам във форума, но все пак на всеки се случва било то поради почивка или лични причини да отсъства за кратко, но като цяло смятат да бъда активен.
Разбирам, че все още съм нов потребител (от 3 месеца съм регистриран) и няма да се сърдя ако не бъда одобрен Не бях аз , защото Вие си решавате, но все пак ако одобрите кандидатурата ми, ще се старая да правя каквото мога за популяризацията на форума.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
cobrata
Глобален модератор

<b><font color=red>Глобален модератор</font color=red></b>

12963 FM

МнениеПуснато на: Thu Jul 22, 2010 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

v-milchev написа:
Здравейте! Добре дошъл
Казвам се Васил и съм 15 годишен.
По принцип всеки ден влизам във форума, но все пак на всеки се случва било то поради почивка или лични причини да отсъства за кратко, но като цяло смятат да бъда активен.
Разбирам, че все още съм нов потребител (от 3 месеца съм регистриран) и няма да се сърдя ако не бъда одобрен Не бях аз , защото Вие си решавате, но все пак ако одобрите кандидатурата ми, ще се старая да правя каквото мога за популяризацията на форума.

За сеото няма значение че си нов важното е да ли ще се справяш с работата Усмивка

r3cu1r3
Активен

Активен

Местожителство: София

3143 FM

МнениеПуснато на: Thu Jul 22, 2010 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Попринцип не мислех да се кандидатирам защото съм нов потребител, по видях поста на кобрата и реших и аз да се кандидатирам.
Казвам се Максимилян, на 15 години съм. Попринцип се занимавам с уеб програмиране и дизайн. Влизам всеки ден в форума, изключение прави само когато нямам достъп до компютър (това не се случва често). Няма какво да ви пиша "ако ме изберете ще направя това и това", знам че това няма да промени нещата ако имате твърдо направено мнение за мен Усмивка Мога да отделям около 4-5 часа на ден (по-скоро на нощ) за разпространяването на форума. Поздрави, r3cu1r3 a.k.a. BlackLock Усмивка

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1

FMFREE Форуми -> Новини/Съобщения   

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети