FMFREE Форуми

FMFREE Форуми -> Support форум(Проблеми/Въпроси)   

Зачестилият спам !

Създайте нова тема   Напишете отговор Страница 1 от 1
Предишната тема :: Следващата тема  
  Автор Съобщение
cobrata
Глобален модератор

<b><font color=red>Глобален модератор</font color=red></b>

12963 FM

МнениеПуснато на: Sat May 29, 2010 14:05 pm    Заглавие: Зачестилият спам ! Отговорете с цитат

В тази тема бих искал да помоля всички потребителите да спрат да оспамват темите с безсмислени мнения . То не че не може без хич но на последък станаха много такива мнения , който се пишат без да имат никакво отношение по темата , или без да са заинтересувани но критикуват автора на темата става въпрос за раздел "Пазар " най - вече ...
Темата я пускам защото като ви се даде картон започвате с въпросите ама аз само му казвам аз го критикувам градивно и т.н. . Е аз пък ви казвам че в този раздел не се критикува ако не сте доволни от условията на темата излизате от нея и това е . Или Лично съобщение на автора и . Тя темата като не си пише в нея си слиза на долу ...
Ето 1 пример от днес . Усмивка
http://fmfree.info/topic63314.html
То че дизайн не е от най - добрите няма спор . Но защо трябва да се спами като от рода на .
KaratistBG написа:
Ти базикаш ли се?

Ето това сега е напълно излишно . И е за картон , нищо лично просто давам пример , само от тази тема днес 3 подобни коментар Усмивка

Еми това е вече знаете че и това се счита за спам и се надявам да няма повече подобни мнения , защото и те се считат към това правило Усмивка

Цитат:
2.Всякакъв вид спам е забранен, включително и в чата на форума.Той се наказва с жълт картон за 5 дни.При повторна проява се увеличава на 7 дни.При 3 жълти картона автоматичен червен(бан) за период от 3 до 10 дни

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Създайте нова тема   Напишете отговор Страница 1 от 1

FMFREE Форуми -> Support форум(Проблеми/Въпроси)   

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети